era-energy
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011 20:58

Σχολεία χωρίς βιβλία και χωρίς πετρέλαιο…

Προστέθηκε από  ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Η Κυβέρνηση απαξιώνει την Παιδεία, δηλώνει ο αν. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας




Για απαξίωση της παιδείας κατηγορεί την κυβέρνηση ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης. Ο κ. Ψωμιάδης, χαρακτηρίζει αδιανόητη την στάση του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο όπως επισημαίνει, δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για σχολική στέγη τα τελευταία δύο χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία.

Αναλυτικά η δήλωση του Δ. Ψωμιάδη έχει ως εξής: «Αυτή η κυβέρνηση που απαξίωσε την παιδεία βάζοντας λουκέτα ακόμη και σε σχολεία, τώρα αφήνει μαθητές και δασκάλους χωρίς πετρέλαιο και χωρίς θέρμανση. Είναι αδιανόητο η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η οποία επί δύο χρόνια δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τη σχολική στέγη στην Κεντρική Μακεδονία, να μην έχει μεριμνήσει ως όφειλε ώστε να διεξαχθούν οι διαγωνισμοί για την προμήθεια πετρελαίου.
Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το όραμα της κυβέρνησης Παπανδρέου για την παιδεία είναι σχολεία χωρίς βιβλία και χωρίς θέρμανση. Ένα όραμα που συνεχίζεται όπως φαίνεται και από την κυβέρνηση Παπαδήμου, καθώς έκρινε ως άξια την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και τη διατήρησε στη θέση της.  
Ας πάψουν όμως να προκαλούν την κοινωνία, ας πάψουν να παίζουν με τις ζωές χιλιάδων μαθητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους».

Leave a comment

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά. Το email σας δεν εμφανίζετε στα σχόλια.

Τέτοια ώρα..... κατά ημερομηνία

« Μάιος 2012 »
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
farmakeia

Σαν Σήμερα

Δευτέρα
21
Μαΐου
2012
Ανατ.: 06.08
Δύση: 20.41
Σελήνη
1 ημέρας
Κωνσταντίνου και Ελένης, Παχωμίου οσιομάρτυρος
1821
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καταλαμβάνει την Ζαράκοβα Αρκαδίας.
1829
Ο Δημήτριος Υψηλάντης επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο Πυρί Βοιωτίας και καταλαμβάνει την ερειπωμένη Θήβα.
1864
Ένωσις των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.
1867
Ήττα των Κρητών επαναστατών στο Λασίθι.
1941
Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν το αεροδρόμιο του Μάλεμε.