Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου
Σε μήνυμά της, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, αναφέρεται στην εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε ουσιαστικά χθες από το Αιγίνιο, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο ΕΒΕ Πιερίας.
Η κ. Μαυρίδου, αφού εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους της «Επιμελητηριακής Πορείας», σημειώνει ότι πεποίθησή της είναι ότι θα εκλεγούν οι αξιότεροι που βασικό τους μέλημα θα είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Αναλυτικά το μήνυμα της κ. Μαυρίδου, έχει ως εξής: Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και ευγενή άμιλλα στους υποψηφίους του συνδυασμού «Επιμελητηριακή πορεία» για τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας. Πεποίθηση όλων, είναι να εκλεγούν οι αξιότεροι και βασικό μέλημα,
ανεξαιρέτως αποτελέσματος, θα είναι η στήριξη και η ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων , η προβολή των αιτημάτων των επαγγελματιών, η αναζήτηση μεθόδων για την πρόοδο της τοπικής επιχειρηματικότητας για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες και να οδηγηθεί η Πιερία στο δρόμο της ευημερίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του Επιμελητηρίου, προκειμένου από κοινού και στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας να προωθήσουμε με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα τα ζητήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.