Λύκειο Ελληνίδων
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας των μελών στην αίθουσα « Εκάβη Παλλάς ». Παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του ΛΕΚ παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Η Πρόεδρος του Λ.Ε.Κ. κ. Μαρία Εξάρχου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Όλοι τίμησαν τον πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν φίλες του Λ.Ε.Κ. και οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου. Τυχερή της βραδιάς ήταν η φίλη και χορεύτριά μας κα Όλγα Νατσιάβα-Σταμκοπούλου, που έτυχε το φλουρί και στην οποία το Λ.Ε.Κ. πρόσφερε ως δώρο ένα ωραίο κόσμημα.
Το ιδιαίτερο της φετινής μας εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση ενός τμήματος εκμάθησης χορών Λάτιν του ΛΕΚ, που πραγματικά μάγεψε τις φίλες και τους φίλους που παρευρέθησαν.
Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Πιερίδα Παλλάς» (προς Κεραμίδι), θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της βασιλόπιτας των χορευτών του Λυκείου Ελληνίδων σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα και με ένδυμα ανάλογο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση